Klar for fisketuren?

Så var det fiskesesong igjen, noe som betyr at det er på tide å forbedre din tidligere fiskelykke. Men denne gangen vil du helst slippe å gå gjennom den skuldersmerten du led sist gang.

Fiske har lenge vært anerkjent for sin evne til å holde sinnet skarpt og funksjonelt selv i høy alder. Det skyldes det faktum at denne aktiviteten forbedrer din mentale klarhet. Tross alt har du ingenting annet rundt deg mens du er ute på vannet bortsett fra deg selv og tankene dine. Men fisking er ikke bare en mental aktivitet, den er også fysisk.

Fisking — en krevende sport

Fiske krever fysisk styrke fordi det innebærer vanskelige oppgaver som å manøvrere en båt og alt utstyr for å hente inn en stor fangst. Det er også en betydelig mengde turgåing.

Muskeltretthet er noe som ofte forekommer på grunn av de repeterende bevegelsene som brukes under fiske. For ikke å snakke om lasting av båt og bil med alt utstyret. Musklene kan bli trette etter en stund, noe som gjør at for eksempel ryggraden blir mer utsatt for skader.

Hvordan en spesialist kan hjelpe

Fysisk forberedelse er avgjørende for å kunne utføre en god fisketeknikk. Ta kontakt med en fysioterapeut som kan hjelpe deg å bli fysisk forberedt til fisketuren. Du finner masse informasjon på naprapatlandslaget.no.

This entry was posted on at and is filed under Fiske. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.